søndag 4. juli 2010

Norske villblomster på stearinlys - del 3

Da er jeg tilbake med 2 nye lys.
På lys nr.1 har en blomst som heter Krypjonsokkoll . Det minner mest om en ugressplante da de florerer i plenen min. Ikke akkurat en gressplen men en moseplen.... men den er veldig grønn og myyyyk å gå på, hihi!!
På lys nr.2 har jeg Smørblomst. Den er jo så utrolig fargesterk og har tørket lenge, men når jeg varmet opp lyset ble det nok litt for mye varme og fargen rant litt. Dere får se selv:

Krypjonsokkoll:
Smørblomst

Oppdaterer første innlegg om norske villblomster på stearinlys med disse bildene.

Ha en fortsatt fin helg alle sammen!!
Sommerklem Wenche :0)

6 kommentarer:

Nancy sa...

Hei vennen:O) Disee lysene dine er sååå lekre:O) Må få laget meg et par, de er så dekorative:O)
Ja, jeg har HP blekkskriver, og jeg maler kun med vannfarge blyanter og blander ut fargene med vanntank pensel. For å få blekket til å sitte litt bedre, har jeg hørt at du kan varmebehandle trykket med varmepistol:OI Prøv, det er verdt forsøket.
Lykke til;O)
Klemmer fra Nancy;O)

Heidi sa...

Så utrolig lekre lys du lager! Så dekorative. Har lyst å prøve meg på dekorering av lys selv så jeg får vel prøve det etterhvert:)
Gratulerer til Dina da som ble topp 3 i konkurransen:)
Ha en fin dag Wenche.
Klem fra meg

Yvonne sa...

Lekkert! Dette må jeg prøve sjøl engang. I går så jeg forglemmegei i hagen (eller jungelen som fagfolk nok ville sagt) og de kunne jeg tenkt meg på små lys. Syns ikke det gjør så mye at fargen rant jeg, da ser en jo at det er håndlaget, og det er jo litt av sjarmen.
Ha en super dag i dag!
Klem

Anne Kristine sa...

Guriland så lekre lys du lager!
Ha en flott dag.
klem Anne

madeleine sa...

Så utrolig morsomt at du er med i DT til Sukkersøtt!!! GRATULERER!! åååå, det var gøy å lese! Og nok en gang flotte lys du lager! Den puta var et herk å sy med glidelåsen; måtte overlate det til mormor :P Men til høsten når jeg ikke har så mye å gjøre med konkurransen, så kan jeg kanskje prøve igjen, og da kan du få den som takk for alle stemmene du gir meg :D
Håper du får en fortsatt fin søndag!
Klemmer fra Madeleine :)

Nina sa...

Nok en gang har du pyntet noen nydelige lys:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...