søndag 28. februar 2010

Lørdagssyssler...... ;0)

Ja, det hvite greiene har lavet ned i ett sett så det var bare å ta frem snøfreseren. Min tur til å håndtere den og det var ikke bare å starte..neida..."plastnøkkelen" må i, på med chok'en, pumpe bensin 2 ganger og dra i snora. Så var det gass, fres og turteller samt passe på å flytte spaken for å kjøre fremover og bakover. Hehe.
Så når endelig hele innkjørselen og snuplassen er måkt, og fresen er satt på plass, så går det en knapp halvtime så er deler av innkjørselen fylt opp med tung oppskrapa snø. Typisk!! Ut igjen og da var det bare å gå på med manuell kraft. Litt lek ble det jo også: Snøballkrig, dynke Dina, base og lage engler i snøen :0)
Så har vi fått satt på gulvlister på det som skal bli hobbyrommet mitt. Jeg gleder meg villt...skal bli deilig å få en plass jeg kan holde på med hobbyting.
Så fikk vi jo tid til litt inneaktivitet, og vi har (Dina og jeg) pyntet hremetikkbokser.
En fin aktivitet sammen med en på 7 år.
Det ble 1 boks på meg og 4 på Dina, men jeg trenger noen flere.
Minboks.... :0)

Stemplet opp et stort aquarelle ark med blomster fra Kreativ Hobby og delte det i to.
Den ene halvdelen er fargelagt i brunt med aquarelle blyanter.
Pyntet med bånd, blomster (blomsterbånd fra lokal butikk i Riga), og halvperler fra Kort & Godt.
Jeg har tredd små perler på en vokset snor (perlene er fra tiden jeg holdt på med å lage perlekjeder - har et lite lager) og så har jeg dratt ut noen tråder fra en bit med strie som er knytt rundt.

Dina sine bokser:

Her har Dina fargelagt blomstene med sine egne Faber Kastell blyanter som også fungerer med pensel og vann. Her i huset kalles de for "Øysteins blyant" for det er akkurat de samme blyantene :0)
De andre boksene er kledd med mønsterark fra Nille og diverse bånd.

De ble jo kjempefine  ;0)

7 kommentarer:

Jorunn sa...

Sååå koselige bokser du og Dina har laget. Snøen laver ned på Ulefoss også, jeg trøster meg med at i morgen er den første vårmåneden - og da må det vel bare gå framover vel...
Ha en fin søndag;o)
Klem Jorunn

Mette sa...

Ja de ble kjempefine, og tillegg blir det orden i sakene:-) Koselig å gjøre noe sammen! Det lavet ned her i går også...begynner å bli lei snøen jeg nå...er deilig å vite at det snart er vår!
Klem Mette

Yvonne sa...

Flotte bokser! Digger den med snor og perler. Har et lager jeg og, fra min perletid, og det er godt at man kan bruke de i kortlaging og.

Så spennende med hobbyrommet ditt, håper du legger ut bilder av det når det er ferdig. Er ikke lenge siden jeg pusset opp mitt, og det er så moro å se bilder av hvordan andres rom ser ut.

Ha en super søndag (forhåpentligvis uten snømåking)
Stor klem

Pink lady sa...

Kjempefine pennebokser.
Stilig med bånd og perle pynt rundt:-)
Og når du har vært ute å måkt flere ganger, kan du jo scrappe med god samvittighet også:-)

Ha en fin søndag!
Klem Laila.

Nina S. B. Macaulay sa...

Nå så fine og forseg gjort bokser dere har laget! morsomt idea å bruke stemple of akvarell ark. Nå får Dina også orden på sakene, skal hun får litt plass på ditt nytt rom? Gleder meg masse til å se den jeg også! :O)
Vi også har vært ute og måkt og lekt litt idag :O)
Scott tror jeg har ørebetenelse, det lekker veske fra øret hans og han er ikke blid som vanlig men meget sytrete. Kim tåler ikke at Scott får så mye oppmerksomhet, så det er litt xtra styr med han også. Jeg bare grabbet meg 5 min her mens begge 2 'sitter fast' ved bordet for å spise deilig saftig apelsin foran Thomas tog :OD Skal prøve å lage noe til 'a spoon full of sugar challenge ikveld- håper jeg ;O)

snx snart
Klem Nina

Anne Lise sa...

Så flotte bokser.Kjempeflink lita jente. God ide for meg som har flyttet inn på hobbyrommet. Skal ha meg ein tur på Ikea i neste måned å kjøpe litt ppbevaringsplass, så blir alt så bra.
Har hatt meg ei lita økt på det nye rommet, etter å ha vært ute i nydelig sol i dag.
Klem Anne Lise

mettepip sa...

Så stilige bokser dere har laget! Koselig med ting man kan gjøre sammen. Så deilig at du får eget hobbyrom da. Det er utrolig praktisk så en kan stenge rotet inne;) Synes også det er lettere å jobbe på eget rom, for da vet man (som regel) hvor man har tingene;)
klem fra
Mette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...